Κάντε τον υπολογιστη σας πιο ευχρηστο για ατομα με προβληματα ορασης !
Συγγραφέας
Μήνυμα
Σώτος Forum Admin
Αριθμός μηνυμάτων : 170 Ημερομηνία εγγραφής : 21/05/2012 Ηλικία : 34
Θέμα: Κάντε τον υπολογιστη σας πιο ευχρηστο για ατομα με προβληματα ορασης ! Τρι Μάης 22, 2012 3:50 pm
Σήμερα θα δείξω ένα οδηγό για όσους θέλουν να μεταβούν σε ένα υπολογίστη άλλης κλάσης για άτομα που εχουν προβληματα ορασης.Με λίγα λόγια θα μάθουμε πως να χρησιμοποιούμε τον υπολογιστη μας χωρις οθονη με οπτικη εμφανιση , και με ρυθμιση εναλακτικων συσκευων εισαγωγης.
Χρήση του Υπολογιστη χωρις οθονη: 1.Dekstop > Δεξι κλικ > Εξατοκιμευση . 2. 3.Παμε κεντρο διευκολυνσης προσβασης , θα το δειτε κατω στα αριστερα. 4. 5.Τωρα παμε Χρηση του υπολογιστη χωρις οθονη ! 6.Συμπληρωνουμε αυτα που συμπληρωσα και εγω. 7. 8.Παταμε εφαρμογη.Τωρα αν θελετε κατι διαφορετικο μπορειτε να το διαλεξετε. Καντε τον Υπολογιστη σας πιο ευδιακριτο: 1.Dekstop > Δεξι κλικ > Εξατοκιμευση . 2. 2.1.Παμε κεντρο διευκολυνσης προσβασης , θα το δειτε κατω στα αριστερα. 3.Παταμε στο Καντε τον Υπολογιστη σας πιο ευδιακριτο. 4.Συμπληρωνουμε αυτα που συμπληρωσα και εγω. 5. 6.Παταμε εφαρμογη.Τωρα αν θελετε κατι διαφορετικο μπορειτε να το διαλεξετε. Χρηση του Υπολογιστη χωρις ποντικι η πληκτρολογιο: 1.Dekstop > Δεξι κλικ > Εξατοκιμευση . 2. 2.13.Παμε κεντρο διευκολυνσης προσβασης , θα το δειτε κατω στα αριστερα. 3.Παταμε στο Χρηση του Υπολογιστη χωρις ποντικι η πληκτρολογιο. 4.Συμπληρωνουμε αυτα που συμπληρωσα και εγω. 5. 6.Παταμε εφαρμογη.
Κάντε τον υπολογιστη σας πιο ευχρηστο για ατομα με προβληματα ορασης !